U bevindt zich hier: Over ons  

OVER ONS
 

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij Maric bvba vond Greet Nelissen het tijd om haar eigen zaak op te starten. Zo ontstond onlangs Bouwonderneming Maric bvba met Greet Nelissen aan het roer. Het kantoor is gevestigd in Beverst, Bilzen. De firma legt zich toe op het bouwen van volledig afgewerkte woningen met duurzame materialen.


 

Sleutelklaar De kortste weg naar uw onroerend goed gaat via ons.

 

Met ruim vijftien jaar ervaring in de sector richtte Greet Nelissen in 2011 haar eigen bouwbedrijf op, gespecialiseerd in particuliere woningbouw. Bouwonderneming Maric staat voor transparante prijzen, een persoonlijke aanpak en maximale klantentevredenheid.

Bij Bouwonderneming Maric geniet u van alle voordelen van een sleutel-op-deur concept, zonder de nadelen. “Geen standaardplannen of beperkte materialenkeuze hier,” benadrukt Greet Nelissen. “Alles is mogelijk, van klassiek tot hedendaags en modern. Klanten weten op voorhand precies wat alles kost en komen niet voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien verzorg ik alle werfbezoeken persoonlijk en blijf ik gedurende heel het traject hun vaste aanspreekpunt.”
 

Greet: "Ik begeleid elk project alsof het om mijn eigen woning gaat".

  

Greet, die indien gewenst zorgt voor het eerste ontwerp, ontfermt zich over elke woning van begin tot eind. “Daarom hou ik het aantal projecten beperkt. Ik wil mijn klanten zo goed mogelijk in de watten leggen en elk project begeleiden alsof het om mijn eigen woning gaat. Ik zal ze ook nooit alleen op pad sturen, maar ga altijd mee op zoek naar materialen, een mooie keuken of de perfecte badkamer. Op deze manier kan ik het budget van mijn klanten beter beschermen en ze toch laten meegenieten van de grotere kortingen die ik als aannemer bij mijn vaste leveranciers verkrijg.”


 

Holt 98, bus 1 | 3740 Bilzen | T 089 50 17 03 | info@maricbvba.be
Privacy statement


Teksten, afbeeldingen, artikels en andere items op deze website vallen onder bescherming van het auteursrecht.
Kopieën, aanpassingen, vertalingen, wijzingen van het geheel of gedeelte van onze website, in welke vorm dan ook zijn streng verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

©2011 Bouwonderneming Maric BVBA